in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG

Shay Mitchell otkrila neobično ime koje je dala ćerki

 postala je majka krajem oktobra, kada je na svet rodila devojčice. U prvi mah, nije želela da otkriva mnogo detalja, kao što su ime ili fotografija, ali su njen dugogodišnji partner Matte Babel i ona sada rešili da sa javnošću podele ime.

Ćerka Shay Mitchell zove se Atlas Noa.

„Atlas Noa, mnogo sam toga proživela i prošla za 32 godine, a onda si došla ti. Istina je da nisam imala pojma da je moguće da voliš nešto ovako, čak i pre nego što dođeš na svet,“ počela je ona.

„Pitala sam se da li je to samo floskula koju ljudi izgovaraju, ali svaka ćelija mog bića promenila se od kako smo se upoznale.“

„Samo da znaš, draga devojčice, šta god da odlučiš da radiš na ovom svetu, koga god da voliš, gde god da odeš, uvek ću biti tvoj najveći fan. Već sam ponosna što sam ti mama,“ zaključila je.

View this post on Instagram

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

U razgovoru za magazin Vogue, Shay je ispričala koliko joj se život promenio otkako je postala majka – naravno, nema sna, novi raspored spavanja i stalna briga.

„Iznenađujuće je koliko uživam u mirnoći sada. Primorana sam da usporim i onda shvatam da vreme zapravo leti,“ rekla je.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara