in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Shawn Mendes na udaru jer nije želeo da pomogne LGBT fanu

Iako to nije dobra ideja, članovi LGBTQ+ zajednice sve češće koriste pomoć javnih ličnosti kako bi roditeljima rekli istinu. To je želela da uradi i jedna devojka na koncertu Shawna Menesa, a nakon što je odbio da joj pomogne, mladi pevač se našao na udaru javnosti.

Naime, tokom Q&A sesije na nedavnom koncertu Shawna Mendesa, jedna devojka je zamolila Shawna da joj pomogne da kaže njenim strogim roditeljima da joj se sviđaju devojke. Shawn je ljubazno odbio to da uradi, objašnjavajući da je to nešto što treba sama da im kaže.

Tvoji roditelji su tvoji roditelji. Voleće te bez obzira šta im kažeš, kako im kažeš, kada im kažeš i kako ćeš da izgledaš kada im kažeš. Ništa što ja kažem neće značiti, koliko će značiti ono što ti kažeš. Ti si njihov svet. Ja tome ne mogu ni da priđem. Više će im značiti kada im ti kažeš svoju istinu. Nemoj da mi tražiš da to radim. Uradio bih kada bih mislio da je dobra ideja, ali znam da nije.

Iako ju je odbio u njenom najboljem interesu, reakcija javnosti nije bila pozitivina. Pre svega ga kritikuju jer ju je odbio pred svima i zbog čega ju je povredio i osramotio, jer na na kraju klipa koji kruži netom možemo da vidimo devojku kako plače dok Shawn priča, a pojedinci ga čak nazivaju  i homofobom.

Kako bi malo smirila situaciju, oglasila se devojka koja ga je zamolila za ovu uslugu, objasnivši da Shawn nije uradio ništa loše i da je u pravu:

Želim da kažem svim onim ljudima koji misle da sam bila osramoćena, da nisam. Štaviše, pomogao mi je da vidim da ovo jeste nešto što treba da uradim sama. Sama treba da kažem svojim roditeljima. Ne treba Shawn ili neko drugi da im kaže.

Komentari

Ostavite odgovor

Loading…

0

Komentari

komentara