Shawn Mendes i Camila Cabello snimaju novi duet?

Shawn Mendes i Camila Cabello su osvojili naša srca njihovim odličnim duetom I Know What You Did Last Summer. A kako su od tada puno napredovali kao umetnici, sigurni smo da bi njihova nova saradnja bila mnogo bolja. A ako je verovati teroriji na internetu, čini se da nam se stvarno bliži njihova nova pesma.

Naime, fanovi su pokrenuli teoriju da mladi pevači nameravaju da snime još jednu pesmu nakon što su oboje viđeni na istom mestu, za šta misle da ne može biti slučajnost. Ne samo da borave u istom gradu, već mnogi misle i da su se već sastali, jer ako pažljivo pogledate fotografije fanova sa Shawnom, možete primetiti devojku u pozadini koja podseća na Camilu.

Ipak treba naglasiti da su Shawn i Camila dobri prijatelji i da se često viđaju kada su u istom gradu. Isto tako, ove fotografije nisu nastale ispred studija, tako da je teško potvrditi da li zaista nameravaju da ponovo rade zajedno, no to je ono u šta fanovi žele da veruju.

https://twitter.com/TrackingSM/status/1039059141690441729?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1039059141690441729&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.capitalfm.com%2Fartists%2Fshawn-mendes%2Fcamila-cabello-new-song-collab%2F

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.