Zvezda serije „Zvezdana devojka“ ekskluzivno za Teen Star: Yvette Monreal o sličnostima sa Vajldket i utiscima sa snimanja serije

Nova serija o superherojima, Zvezdana devojka, početkom maja 2020. godine stigla je premijerno na HBO GO, gde svakog utorka gledamo nove epizode.

Ovo je još jedna priča iz univerzuma DC, a prati srednjoškolku Courtney Whitmore, koja se seli u Blu Veli, u Nebraski, nakon što se njena majka preuda za Peta Dugana.

U četvrtoj epizodi podrobnije se upoznajemo sa likom Vajldket, odnosno Yolande Montez, koju igra talentovana mlada glumica Yvette Monreal.

U pauzama od kuvanja i Zoom sastanaka, Yvette je pristala da ekskluzivno za Teen Star otkrije detalje sa snimanja serije, kako se snašla u ulozi Vajldket, ali i koliko joj vremena treba da obuče kostim.

[vc_row content_placement=“middle“ parallax=“content-moving-fade“ parallax_image=“30916″][vc_column][vc_single_image image=“30886″ img_size=“full“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

U seriji igraš lik Yolande Montez, odnosno Vajldket. Šta nam možeš reći o ovoj ulozi?

Opisala bih Yolandu kao povučenu, tihu i emotivno istrošenu devojku. Ipak, negde duboko, ona je zaista jaka, ima vatru u sebi. Dopada mi se to što ne glumi žrtvu. Dugo je bez pogovora verovala ljudima, ali zbog društvenih prepreka na koje nailazi, stavlja prst na čelo i pita se zašto ljudima dozvoljava da joj se približe. Jaka je, ali ne krivi nikoga za ono što joj se događa.

Da li ti je bilo lako da se povežeš sa likom?

Bilo mi je lako da se povežem sa njom, s obzirom na to da smo veoma slične. Mislim da je to ono zbog čega je ova uloga savršena za mene. I ja sam poput nje: verujem osobi, sve dok se nešto ne dogodi, što mi poljulja to poverenje. U tom smislu se povezujem sa Yolandom.

Neko ko joj je bio veoma bitan ju je povredio. Ne samo Henry, već i ostali poznanici, društvo iz škole i porodica. Mislim da smo svi imali takvu situaciju bar jednom u životu. To je životno iskustvo. Mnogo toga što mi se dogodilo u životu, koristim za likove koje igram.

To znači da ste ti i Vajldket veoma slične?

Vajldket i ja smo slične u mnogome! I ja sam u životu prolazila kroz teške situacije, kada sam se povlačila kako bi se drugi osećali bolje. I meni su zabili nož u leža, razočarala sam roditelje.. sva ova životna iskustva pomogla su mi da razvijem lik Yolande i mislim da je to lepa stvar.

Bol je umetnost na toliko načina. Volim kada nešto bolno mogu da pretvorim u nešto lepo.

Da li ti se dopada kostim? Da li je bilo teško snimati scene dok ga nosiš?

Obožavam kostim! Toliko ide uz telo da imam osećaj kao da me grli. Ponekad je bilo teško snimati scene u njemu, posebno na početku, dok još nije bio nošen. Morala sam da ga malo raširim, ali onda sam ušla u štos i trebalo bi je samo 20 minuta da ga obučem, umesto uobičajenih 40.

Uopšteno, kako si se provela na snimanju?

Bilo mi je jako zabavno! Svi smo se dobro slagali i postali smo kao velika porodica. Baš sam se dobro provodila. Imali smo divan čaj od jabuke i cimeta, koji je me je činio srećnom.

Sem superheroja, što je očigledno, šta nas još čeka u seriji?

Možete da očekujete iskrena, životna iskustva od svih superheroja. Dopada mi se to što se serija bavim pravim životnim situacijama, a iz perspektive Yolande, shvatamo koliko maltretiranje na internetu može da bude opasno. Bilo je bolno gledati kako se roditelji odriču Yolande – na žalost, to se dešava ljudima u stvarnom životu.

Mama mi je ispričala koliko je realno prikazana španska kultura u seriji. Ona je mogla da se poveže sa time, jer je odrastala u striktnoj porodici, pa joj je bilo lako da se prepozna u ljudima koji glume moju porodicu. Ona me se nije nikada odrekla, naravno, ali razumete šta hoću da kažem. Ja sam se svakako par puta odrekla nje, ali imamo odličan odnos (smeh).

Ko je tvoj omiljeni lik iz Lige pravednika?

Moj omiljeni lik je verovatno Strajp. Iako menjam omiljene likove s vremena na vreme, on je tako iskren i sve nas drži na zemlji. Dopada mi se kako ga Luke Wilson igra. On je najbolji!

Kako si provela vreme u karantinu?

Trudila sam se da budem kreativna. Sve sastanke sam imala preko Zooma, što mi je bilo baš zabavno. Definitivno sam više kuvala i zbog toga sam uzbuđena. Obožavam da kuvam pastu od tikvica sa pesto sosom. Tako je dobra! Učila sam i da šijem, imala sam časove pevanja i provela vreme sa porodicom. Trudila sam se da period iskoristim najbolje moguće pre nego što se vratimo užurbanim rasporedima i pravom životu![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.