in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG WINWIN

Scooter Braun u stravičnoj ispovesti: ‘Mislio sam da će Justin Bieber umreti’

Iako pravi Belieberi znaju da je ta faza gotova, mediji na Justina Biebra i dalje gledaju kao na onog dečka koji je pre par godina pravio velikih problema. Biebs je u tom period bio definicija lošeg momka, ali koliko je cela situacija bila ozbiljna objasnio je njegov menadžer u najnovijem intervjuu.

Scooter je progovorio o karijeri Justina Biebera u novom intervjuu, a u jednom trenutku se prisetio i njegovog najmračnijeg perioda. Čini se da je taj period bio mnogo mračniji nego što je javnost za to znala, jer je Scooter priznao da se tada plašio da jednog jutra Justina više neće biti.

‘’Više od godinu dana sam pokušavao sve i nisam uspeo, jer je i dalje bio u tom mračnom mestu. Sve dok mu se jednog dana nije nešto dogodilo. Tada me je pozvao i rekao: ‘Ovo se desilo. Što je dosta, dosta je. Treba da se promenim’’’

Scotter je dao sve od sebe da pomogne Biebsu, jer u tom trenutku nije samo njegova karijera bila u krizi. Justinov menadžer se plašio da ako ovako nastavi, može da izgubi Biebsa zauvek.

‘’Mislio sam da ću da ga izgubim. Mislio sam da će umreti. Najstrašnije je to što je bio odrasla osoba. Mogao je ide gde hoće, nisam mogao da ga primoram da ostane uz mene. Bilo je trenutaka kada nisam znao da li će ujutru još uvek biti ovde’’

Srećom, ovaj strašan period se završio, a Biebs se oseća i ponaša bolje nego ikada. Scooter je za kraj istakao da je to što se Justin promenio samo još jedan dokaz njegove snage.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara