Lili Reinhart iz Riverdalea nam je otkrila savete za najbolji selfie ikada

Kada gledamo Instagram profile poznatih devojaka, nekako uvek izgledaju savršeno bez mnogo truda, posebno kada prave selfie fotografije. A onda otvorimo našu galeriju i shvatimo da je nama za jedan selfie trebalo 50 pokušaja i na kraju opet ne budemo zadovoljni fotografijom.

Loš selfie može postati dobar u samo par koraka, a to nam je otkrila Lili Reinhart, koju znamo kao Betty iz serije Riverdale.

Iako ne voli da stavlja šminku često, otkrila je da upravo u tome leži njen trik. Kada treba da se fotografiše, stavi više hajlajtera nego što bi joj bilo potrebno. Na slikama se mala količina neće toliko primetiti, ali ako ne ideš nigde nakon selija, možeš i da „preteraš“ sa njime.

Šta radi hajlajter? Naglasiće ti lice na onim mestima gde treba, a i koža će ti izgledati lepše i sjajnije. Kada uslikaš savršeni selfie, samo malo ublaži make up i možeš dalje!

Još jedna vrlo bitna stvar koju i Lili naglašava kao važnu je osvetljenje.

„Ako je osvetljenje loše, neću se ni fotkati,“ otkrila je ona za Elle i dodala da nekada traži dobar ugao i osvetljenje i po 5 minuta! A koji su tvoji trikovi za dobar selfie?

POGLEDAJTE: Galerija #selfie fotki Lili Reinhart

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.