in

Sara Jo i Edita ukrštaju glasove, sutra stiže duet

Sara Jo i Edita, mlade muzičke zvezde omiljene kod mlađe generacije, publiku su iznenadile objavom na društvenim mrežama koja nedvosmisleno najavljuje njihovu muzičku saradnju i duet čiji naziv je Varalica.

Pesmu će premijerno predstaviti sutra, 18. jula u 14:30h na Jutjub kanalu Sare Jo, a video spot su snimale u strogoj tajnosti pre nekoliko nedelja.

Na fotografiji kojom najavljuju saradnju, Sara Jo i Edita su u raskošnim kostimima koji asociraju na Mariju Antoanetu. Nekima je to zaličilo na Madonin čuveni nastup iz devedesetih za pesmu „Vogue“, nekima na kostime iz filma Marija Antoaneta iz 2006. godine.

Kako se navodi u saopštenju, radi se o autentičnom video spotu i vizuelno upečatljivom muzičkom projektu, iza kakvih i inače stoje ove dve dame.

Spoj njih dve sigurno će izazvati ogromnu pažnju, a sudeći po komentarima publike ovo je idealna kombinacija koja sluti na veliki muzički hit

Pesma je nastala u produkciji Bassivity, a tekst i muziku pisala je upravo Edita. Izlazak dueta pratiće i video spot, o kome se u priča kao o jednom od najskupljih snimljenih kod nas u poslednjih nekoliko godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *