Rose iz BLACKPINK-a izbacuje solo pesmu ovog proleća

Jennie iz BLACKPINK-a je prošle godine obradovala fanove kada je objavila svoju prvu solo pesmu. Najavljeno je da će sve članice grupe krenuti istim putem, a sada konačno znamo kada možemo da očekujemo Rosinu pesmu.

Naime, osnivač njihove agencije Yang Hyun Suk je nedavno pričao o karijeri i planovima BLACKPINK-a, kada je otkrio da će devojke svoj novi mini album objaviti u martu.

Planiramo da BLACKPINK objave novu pesmu sredinom marta. Tada ćemo objaviti i EP sa mnogim novim pesmama. Znam da fanovi žele da devojke objavljuju novu muziku češće pa ćemo uskoro objaviti i ceo album.

On kaže i da su solo karijere devojaka jako bitne, zbog čega će Rose, Lisa i Jisoo brzo objaviti nove pesme. Prva će biti Rose, koja će pesme objaviti ovog proleća, tj. nakon njihovog EP-a.

Rosina pesma će verovatno biti objavljena nakon što BLACKPINK objavi EP u martu. Konačno smo završili sa odabirom pesme koja će najbolje odgovarati Rosinom glasu. Lisa i Jisoo takođe rade na svojim solo numerama. U 2019. godini nam je cilj da BLACKPINK ima dva comebacka i da preostale tri članice objave solo pesme.

Sve u svemu, biće ovo zanimljiva godina.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.