in

SlatkoSlatko

Rita Ora u vezi sa Liamom Paynom?

Iako su mesecima negirali tvrdnje o mogućoj vezi, i samo se smejali glasinama tabloida koji su od njihovog zajedničkog dueta For You pokušavali da naprave nešto više, Liam Payne i Rita Ora ne mogu da skinu oči jedno sa drugog.

Ne samo da su se mlade zvezde zajedno pojavile na crvenom tepihu Kanskog festivala, već su i nedelju dana ranije zajedno izašli na večeru u Londonu, a obzirom da su oboje opet solo i da je pevačica Liama nazvala „najboljim čovek kog je ikada upoznala“ , fanovi jednostavno ne mogu a da ne misle da se tu nešto „krčka“.

Fanove ne čudi njihovo insistiranje na „samo druženju“ tokom čitave 2018. godine, obzirom da je Liam tada još uvek bio sa majkom svog deteta Cheryl, a obzirom da su oboje bili jako zauzeti kasnije tokom godine i imali kratkotrajne veze sa strane, nešto ozbiljnije i nije moglo da se dogodi.

Ipak, sada kada ih je sudbina ponovo spojila, čini se da zvezde ni ne pokušavaju da sakriju ljubav koja cveta, ali ni ne žele da je potvrde.

Znam da kruže glasine da smo Liam i ja u vezi, i on je uistinu jedna od najboljih ljudi koje sam ikada upoznala, ali nas dvoje smo samo bliski prijatelji“ , izjavila je ona u nedavnom intervjuu.

Fanovi pak njenu izjavu jedino prihvataju kao snažno „možda“.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Počela je Festa: Poslušajte novu pesmu Jina iz BTS-a

Jonas Brothersi imaju odgovor: Koliko će ovog puta trajati bend?