in

Rege-Jean Page definitivno napušta ‘Bridgerton’ i to zbog nesuglasica sa producentima

‘Bridgerton’ je brzo postao hit na Netflixu. Kako će odlazak glavnog glumca uticati na gledanost?

Vrlo brzo nakon objavljivanja, serija Bridgerton zaludela je ceo svet. Glumac Rege-Jean Page istakao se svojom ulogom Vojvode od Hastingsa, zbog čega nam je gotovo nemoguće da zamislimo budućnost ove serije bez njega.

Naime, prošle nedelje je potvrđeno da Rege-Jean Page napušta seriju. Glumac je sam objasnio da kada mu je projekat predstavljen, pričalo se da će njegova uloga trajati samo jednu sezonu.

„Mislio sam da je to zanimljivo, jer je to onda kao kratka serija. Na meni je da dođem, doprinesem koliko mogu, a ostalo je na ostatku ekipe“, izjavio je glumac prošle nedelje.

Međutim, izvori za medije tvrde drugačije, objašnjavajući da glumac napušta seriju jer mu se ne sviđa to što više neće biti u centru pažnje u novim epizodama.

„Rege se ne vraća u Bridgerton zbog kreativnih razlika sa izvršnim producentom Shondom Rhimes i njenim timom. Nije bio zadovoljan onim što je planirano za njegovog lika u 2. sezoni. On bi tu bio jedan od likova, ali ne i glavna zvezda. Osim toga, on je preplavljen ponudama za druge zanimljive, izazovne i glavne uloge“, izjavio je izvor.

Iako je nama serija nezamisljiva bez ovog šarmera, izgleda da Netflix veruje u budućnost Bridgertona, jer su potvrđene i treća i četvrta sezona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *