Kada stiže 4. sezona serije Bridgerton ? Mi znamo odgovor

Ako si veliki obožavalac ove serije, možeš tokom leta čitati knjige na kojima je serija zasnovana. Ali, kada možeš da očekuješ nove epizode?

„Bridgerton“ groznica je zaludela ceo svet, a nova sezona je posebno bila zanimljiva. Tek što je izašla cela treća sezona, fanovi već nemaju mira i zanima ih kada dolazi četvrta. Evo odgovora…

Bridgerton, 4. sezona već snimljena?

Nažalost, ne. Od prve sezone, serija je pridobila veliki broj fanova, a sa svakom novom sezonom, taj broj samo raste. Ljubavna drama je mnoge očarala i postala nezaobilazna. Nedavno je objavljen drugi deo treće sezone serije „Bridgerton“, a najverniji fanovi su već organizovali maraton i pogledali sve epizode. Sada se svi pitaju kada će stići nove epizode?

Radnja je dostupna – u knjigama

Bridgerton 4. sezona
Bridgerton 4. sezona – neće skoro

Ako si veliki obožavalac ove serije, možeš tokom leta čitati knjige na kojima je serija zasnovana. Autorka serijala je Julia Quinn, a knjige su dostupne u knjižarama i bibliotekama. Producentkinja Jess Brownell je za The Hollywood Reporter izjavila kada će nova sezona biti objavljena. Nažalost, fanovi će morati da budu strpljivi. Četvrtu sezonu možemo očekivati – za dve godine.

Kao što si verovatno primetila ako si gledala prethodne sezone, ova serija pažljivo vodi računa o svakom detalju, pa je razumljivo da ne žele da požuruju stvari.

Jess je naglasila da se ekipa zaista trudi da sve završi što pre kako fanovi ne bi dugo čekali, ali ima puno posla. Potrebno im je oko 8 meseci samo da snime sve epizode, a zatim sledi montaža i sinhronizacija na više jezika.

Osim toga, svi scenariji moraju biti napisani pre početka snimanja. Nema šanse da sve to stignu završiti za manje od dve godine, a da serija ostane na dosadašnjem nivou kvaliteta.

Da li ti je žao zbog toga?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.