Priseti se svih detalja pre početka novih epizoda ‘Pretty Little Liarsa’

fb
tw
wa
tg
(foto: ABC)

Večeras počinju nove epizode hit serije Pretty Little Liars. Ostalo nam je još samo 10 epizoda do kraja, a kako je prošlo više od 7 meseci otkako se završio prvi deo sedme sezone, sigurno ste zaboravili šta se sve izdogađalo. Zato smo za vas spremili mali podsetnik.

Hannah

(foto: ABC)

Ona je raskinula sa verenikom i pomirila se sa Calebom, koji je rekao da je Hanna jedina s kojom želi da provede ostatak života.

Međutim, nije sve bilo tako fino jer je i kidnapovala Noela Kahna i mučila ga kako bi prikupila dokaze za njegove zločine. Ipak, kasnije se ispostavilo da on nije ni u kakvom srodstvu sa Mary Drake.

Emily

(foto: ABC)

Iako je Uber A i dalje proganja, njena situacija je prilično komotna za sada. Bivša devojka Paige joj se vratila u grad, ali izgleda da od njihove romanse nema ništa jer je tu Alison.

Alison

(foto: ABC)

Njoj se stalno događaju neke drame. Prvo se ispostavilo da je Elliot zapravo bio muškarac po imenu Arher koji ju je držao kao zatvorenicu u bolnici. A onda je saznala da nosi njegovo dete! To je priznala Emily i na kraju su se poljubile. Romansa između njih cveta.

Aria

(foto: ABC)

Aria je zamalo pobegla sa Ezrom, ali je odlučila da bi ipak želela da sazna da li je njegova bivša devojka Nicole živa. Ispostavilo se da jeste, a Ezra je otišao u Kolumbiju kako bi je spasio.

Spencer

(foto: ABC)

Od svih lažljivica Spencer je možda imala najuzbudljiviju sezonu. Završila je sa Calebom i započela vezu sa Marcom, a kao da to nije bilo dovoljno u samom finalu sezone je upucana tako da je njena sudbina neizvesna. Izgledalo je kao da ju je Jenna upucala, ali to nije sigurno jer ima i drugih negativaca.

Takođe, otkriveno je da je Mary Drake njena majka. Ukoliko je to tačno, ona bi bila polusestra Charlotte DiLaurentis.

Druge misterije

Još nekoliko pitanja čekaju na odgovor: ko je mučio Hannu, da li je Mary Drake zaista Spencerina majka, ukoliko nije ko je njeno drugo dete, da li je Toby mrtav… i naravno, ko je Uber A?

Saznaćemo uskoro u svakom slučaju!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.