in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Prijatelji i porodica se plaše da će Justin Bieber izvršiti samoubistvo?

Ove nedelje, kada se obeležava prevencija samoubistva, pojavile su se glasine da je duševno stanje Justina Biebera toliko loše, da njegovi bližnji strahuju da će sebi oduzeti život.

Sve je počelo prošle nedelje, kada je pevač, inspirisan Miley Cyrus, objavio ispovest na Instagramu, objašnjavajući i izvinjavajući se za greške koje je činio u prošlosti. Bieber je pokušao da objasni da je konačno sazreo i naučio da se nosi sa pritiskom javnosti, dok je otvoreno govori o depresiji i anksioznosti.

Tabloid NW, je potom odlučio da iskoristi i eksploatiše ovaj trenutak  i pretvori ga  u udarnu vest. Pozivajući se na Bieberove reči: ‘’Dolazi do tačke kada više ne želite da živite’’, tabloid citira izvore bliske Justinu, koji tvrde da su svi zabrinuti za njega.

U članku piše:

Justin nije dobro. I ranije ove godine su ga svi pazili kako ne bi sebi oduzeo život. Sada, ponovo svi u njegovoj porodici i svi njegovi prijatelji se slažu da ga ne treba ostaviti samog ni na sekundu.

Ipak, drugi mediji su brzo demantovali ove navode. Čitava poenta Bieberovog posta je bila da objasni svoju prošlost i uveri fanove da nisu sami u svojim borbama sa mentalnim zdravljem. On je čak i zaključio:

Sve što želim da kažem je, čak i kada su izgledi protiv vas, nastavite da se borite.

Mnogi će se složiti da to nisu reči nekoga ko aktivno razmišlja o samoubistvu.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara