Preokret u Dubaiju: Novi život Lindsay Lohan

Glumica je uspela u onome što se dogodilo retkim zvezdama koje su skoro uništili poroci: imidž je “ispeglala” do te mere da je postala lice novih “kroksica”.

U najmanju ruku, mogao bi se snimiti film o transformaciji Lindsay Lohan u ulogu majke. Razlika između bivše Lindzi, čije je ime bilo sinonim za žurke od sumraka do zore, sukoba sa policijom tokom desetak hapšenja zbog vožnje u polusvesnom stanju, zavisnosti od droge i alkohola – i današnje srećne, zadovoljne supruge i majke je tolika da od materijala može da se snimi i Tv serija.

Pa ipak, glumica je uspela u onome što se dogodilo retkim zvezdama koje su skoro uništili poroci: imidž je „ispeglala“ do te mere da je postala lice novih „kroksica“.

Saradnju Lindzi Lohan i MCM x Crocs prvi je najavio američki Vogue, a povod je bila kampanja u kojoj je predstavila „ružne“ japanke u glamuroznoj beloj, srebrnoj ili crnoj verziji koje se mogu nositi u poslovnim kombinacijama ili sa večernjom koktel haljinom.

Intervju koji je dala za Vogue prvi je od 2016. godine kada se preselila u Dubai, gde danas živi sa suprugom, investicionim bankarom Baderom Šamasom, i njihovim sinom Luaijem, rođenim 17. jula ove godine.

Ona se javila novinarima samo nekoliko dana pre rođenja sina, a razgovor se dotakao i neizbežne teme promene koju je doživela tokom trudnoće.

Na pitanje čemu se najviše raduje u vezi sa majčinstvom, rekla je: „Radujem se što ćemo moj muž i ja deliti svet sa ovom prelepom bebom, izgraditi porodicu i iskusiti život majke. Ovo je zaista uzbudljivo. Osećam se zahvalnom, blagoslovenom i uzbuđenom”.

Kada su je pitali da li ima neku specifičnu želju za trudnoćom, otkrila je da poseže za bezalkoholnim pićem koje nikada ranije nije pila.

„Ranije nikada nisam imala želju za sportskim napitkom Gatorade, ali to se promenilo tokom trudnoće. Takođe želim da pijem biljne čajeve koje nisam pila odavno, a ponekad mi se javi želja za šoljicom hladnog mleka. Nisam ljubitelj brze hrane, ali sada žudim za pop grickalicama. Torte sa jagodama. Ima i cvekle! Stalno bih jela cveklu. Moj omiljeni obrok se sastoji od piletine i cvekle“, rekla je ona.

Samo nekoliko godina ranije, mogla je samo da sanja o snimanju i intervjuisanju za Vogue. Bila je ozloglašena zbog svoje zavisnosti do te mere da su od 2007. godine, kada su kulminirali njeni problemi sa alkoholizmom i drogama, pa sve do 2015. godine, kada su se primetili rezultati njenog mukotrpnog odvikavanja, producentske kuće od nje tražile da potpiše posebnu klauzulu u ugovoru da se neće drogirati na snimanju. Nije pomoglo: Pored problema sa zavisnošću na snimanju, Lindzi je izazvala nekoliko saobraćajnih nesreća. Zbog problematične glumice kasnila je produkcija projekata u kojima je učestvovala. Na primer, na putu do seta televizijskog filma „Liz&Dick“ u kojem je igrala naslovnu ulogu Elizabet Tejlor, doživela je saobraćajnu nesreću i zadobila povrede zbog kojih je snimanje odloženo. Kada je uhapšena, lagala je policiju, opirala se hapšenju uprkos povredama, bila je pod dejstvom opijata, a protiv nje je bilo toliko dokaza da je na suđenju u martu 2013. izjavila da ne osporava optužbe protiv nje. Osuđena je na društveni rad, prinudnu psihoterapiju, prinudno odbijanje i sve to u izolaciji. Kazna joj je produžena do maja 2015. godine, a čini se da je to bio poslednji put da je završila na rehabilitaciji od zavisnosti.

Nikada nije otkrila zašto je ovo odvikavanje od droge i alkohola bilo uspešno za razliku od najmanje sedam do deset neuspešnih pokušaja, pogotovo što je drogu počela da koristi još kao tinejdžerka, nakon što je postala svetski poznata glumica zahvaljujući filmu „Mean Girls” iz 2004. godine. Preseljenje u Dubai dodatno ju je ojačalo: novo okruženje i novi prijatelji pomogli su joj da istraje da se ne vrati starim navikama.

Prvi put je primećena sa svojim sadašnjim suprugom Baderom Šamasom na muzičkom festivalu u Dubaiju 2020. Dolazi iz sveta finansija i trenutno radi kao pomoćnik potpredsednika u bankarskoj kompaniji Credit Suisse. Diplomirao je mašinstvo na Univerzitetu Južna Florida 2010. godine, ali je na kraju stekao diplomu iz finansija na Poslovnoj školi Džona H. Sajksa. Verili su se u novembru 2021. godine, a treba dodati da je glumica svojevremeno bila verena za Jegora Tarabasova, sina ruskog građevinskog tajkuna Dmitrija Tarabasova, ali su raskinuli pre nego što su 2016. stigli pred oltar.

Lindzi Lohan je prošlog jula iznenadila fanove vestima da se udala za Badera. Uz njihovu romantičnu fotografiju, ona je na Instagramu napisala: „Vjenčali smo se. Svaka žena treba da se tako oseća svaki dan.“ Proletos je ponovo iznenadila javnost srećnom vesti o trudnoći. Miran život u Dubaiju pomogao joj je da otkrije novu osobu u sebi, smirenu i zadovoljnu Lindzi. Pre nego što je rodila sina, pomirila se sa disfunkcionalnom porodicom, majkom Dinom, braćom i sestrama sa kojima nije dugo komunicirala u Njujorku. Čini se da je glumica na svim nivoima odlučila da okrene novi list i živi mirnijim životom daleko od reflektora.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.