Pravo je vreme da kupiš prvi broj magazina Super posteri

Ako ovih dana prolaziš pored trafika i štandova sa magazinima, sigurno primećuješ jedan novi, koji nosi naziv Super Posteri – najcool magazin za postere omiljenih teen idola.

Iz ovoga magazina kažu da su dugo osluškivali puls publike, zbog čega su se odlučili da naprave jedinstven časopis, kakvog na našim prostorima nema. Ekipa koja stoji iza ovog projekta jako dugo radi sa tinejdžerima i direktna komunikacija sa njima putem društevnih mreža (Instagram, Facebook) kao i osluškivanje njihovih želja naveli su ih da pokrenu magazin u kome posteri čine više od 80% sadržaja.

Na stranama ovog magazina pronaći ćete postere omiljenih zvezda – glumaca, pevača, sportista, influensera…kojima možete da ukrasite zidove i vrata vaših soba. A sigurni smo da će neki od postera naći mesto i na plafonu!

U prvom broju čekaju vas, između ostalih i Marcus i Martinus, Billie Eilish, Selena, Ariana, ali i Miloš Biković, Baka Prase, Ana Lazarević. Znamo da ima i k-pop zvezda, junaka nekih serija, filmova, ma sve ono što vi volite. Ako želite se da se neki od vaših idola nađe na posterima, sve što je potrebno jeste da im pišete na na mail redakcija@superteen.rs ili u DM na Instagram profil @superteen.rs!

Ekipa magazina poziva vas i da fotografije preuređenih soba sa omiljenim posterima pošaljete na mejl ili instagram – najbolje će biti objavljene, a neke čekaju i iznenađenja!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.