Pojavili se dokazi u Melanijinu korist: Pevačica se zahvalila fanovima na podršci

Proše nedelje ceo svet je ostao u šoku nakon što je bliska drugarica optužila talentovanu pevačicu Melanie Martinez da ju je silovala. Melanijina karijera je istog trenutka upala u veliku krizu, jer je javnost poverovala Timothy Heller i njenoj detaljno opisanoj ispovesti. Međutim, nakon pažljivog razmatranja, fanovi su pronašli rupe u njenoj priči.

Naime, Timothy je u svom postu otkrila da je zlostavljanje trajalo dve noći zaredom, a u naknadnom intervjuu je otila da se silovanje desilo 25. juna 2015. godine. Tu najstaje pravi problem, jer je Melanie 24. i 25. (datumi kada se napastvovanje desilo) imala zakazane nastupe u Njujorku, dok je Timothy te dane provodila sa društvom u Los Anđelesu.

Kako su devojke bile na drugim krajevima države, fanovi su momentalno optužili Timothy da je izmislila čitavu priču. Moramo da napomenemo i da uvek postoji verovatnoća da je Timothy pobrkala datume, jer se 25. Melanie zaputila kući u LA, ali postavlja se pitanje da li bi neko zaista zaboravio ili pobrkao datum tako traumatičnog događaja. Osim toga, Melanie je i sama priznala da je do seksualnog odnosa došlo, ali uz Timothyjin pristanak.

Melanie se oglasila na Twitteru kako bi zahvalila svim fanovima koji veruju da je nevina i koji su uspeli da pronađu rupe u Timothyinoj priči.

Želim da se zahvalim fanovima koji su izdovjili vreme da analizaraju vremenski period i stare Instagram fotografije, koje su dokazali lažne iskaze. Verovala sam brojnim ljudima koji su to iskoristili kako bi nešto dobili.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.