Pevačica na udaru: Billie ponovo brani svoju pesmu

Nakon što je pre više od mesec dana objavila pesmu Wish You Were Gay, Billie Eilish se našla na udaru zbog kontraverznog naziva. No čini se da se prašina zbog ove pesme još uvek nije slegla.

Naime, javnost ni malo nije zadovoljno zbog stihova: ’’I can’t tell you how much I wish I didn’t wanna stay/ I just kinda wish you were gay’’, pa se društvenim mrežama šire komentari u kojima prozivaju Billie zbog ‘problematičnog’ teksta.

Billie se jednom već oglašavala ovim povodm, ali je bila promorana da to uradi ponovo. U nedavnom intervjuu je izjavila:

Ne mogu da kažem da nije uvredljivo. To može da kaže samo onaj koji se uvredio. Ali ono što želim da kažem jeste da nije uvreda. Takođe to je nešto sa čim može svako da se poistoveti. Odrasla sam sa jednom devojčicom, koja mi je bila najbolja drugarica i kojoj su se sviđale devojke. Kada smo pravili ovu pesmu ona se oduševila jer je bila zaljubljena u devojku koja ne voli devojke. To je ista poenta – Volela bih da si gej.

Kada je pre pričala o ovoj pesmi, Billie je otkrila da je pesmu napisala tako da govori o neuzvraćenoj ljubavi do koje joj je toliko stalo, da se, kako u tekstu kaže, iskreno nada da odbojnost prema njoj nije subjektivna, već da dolazi od opšte neprivlačnosti prema suprotnom polu.

Ovo je situacija gde sam sjebala sve zbog tog dečka, to je bila situacija u kojoj sam pružila i dala sve, a gotovo da ništa nisam dobila zauzvrat.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.