in

Pete Davidson zapretio samoubistvom; zvezde mu ponudile pomoć, Ariana u šoku

Komičar Pete Davidson ostavio je sinoć uznemirujuću poruku na instagramu, u kojoj je rekao da bi mogao da izvrši samoubistvo.

„Ne želim da živim na ovoj planeti više. Dajem sve od sebe, ali ne znam još koliko mogu da izdržim. Sve što sam ikada pokušao jeste da pomognem ljudima. Upamtite da sam vam rekao,“ napisao je on, neposredno pred emisiju Saturday Night Live u kojoj se pojavio.

Odmah je reagovala policija, koja je posetila snimanje emisije u kojoj komičar radi. Srećom, on je bio dobro, a objava je ubrzo nestala sa instagrama. Ubrzo nakon toga, zvezde su mu poslale pozitivnu energiju i podršku putem društvenih mreža.

Čitava drama, nastala je nakon što je Davidson stao na stranu Kanyea Westa, koji je napao Arianu Grande, Petovu bivšu verenicu, tvrdnjom da ona koristi mentalne bolesti ne bi li promovisala svoje pesme. Davidson je ranije govorio o svojoj borbi sa porivom za samoubistvo, ali i graničnom poremećaju ličnosti koji mu je dijagnostikovan.

Ona mu se izvinila zbog šale koju je napisala na twitteru povodom svađe Kanyea Westa i Draka.

„Čoveče, žao mi je što sam ispričala glupu šalu. Nisam mislila ništa loše. Sve što želim jeste da svi budu zdravi i srećni. Molim te. O bože,“ a potom mu se obratila lično. „Dole sam i ne idem nikuda ako ti zatreba neko ili nešto. Znam da imaš sve koji ti trebaju i da to nisam ja, ali i ja sam tu,“ napisala je Ariana.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Kanye West optužio Arianu Grande da promoviše pesmu preko njega

Rosalía nastupa na Primavera Sound festivalu u Barselonu