Ozbiljan jubilej: 10 godina dominacije grupe „Little Mix“

Globalno najpopularnija ženska pop grupa, Little Mix, objavila je album najvećih dosadašnjih hitova, “Between Us” (Sony Music UK).

Posebni bonus od pet novih pesama  otvara novo poglavlje u karijeri ove grupe koja sada nastavlja kao trio.

Little Mix ove jeseni  obeležavaju ozbiljan jubilej, deset godina postojanja i baš tim povodom nedavnoje izašao  album njihovih najvećih hitova  „Between Us“. Na albumu se nalaze singlovi koji su zaposeli vrh britanske liste singlova: „Wings“, „Black Magic“, „Shout Out To My Ex“ i „Sweet Melody“, ali i veliki hitovi „Touch“, „Move“, „Power“, „Salute“ i „Heartbreak Anthem“. Pravi poklon vernim fanovima je dodatak od pet novih kompozicija  koje su devojke   snimile u proteklih par meseci, po prvi put kao trio.

Među novim pesmama nalazi se i aktuelni singl grupe,”No”.

Singl „No“  zajedno su napisale Jade, Perry i Leigh-Anne u saradnji sa hitmejkerima, Kamille, MNEK i Tre Jean-Marie. To je moderni electro-pop banger, koji dolazi sa remiks verzijom koju potpisuje Galantis.

„Znale smo da ova pesma mora biti singl. To je klasična Little Mix numera, ali donosi i neke nove elemente“, objašnjava Leigh-Ann.

„I posle deset godina, volimo da budemo  u studiju i snimamo nove stvari pogotovo kad je u pitanju pesma koja je tako kreativna i puna energije kao što je „No““, izjavila je Perry Edwards.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.