in ,

CryCry

Ovonedeljna epizoda ’Riverdala’ će biti poslednja sa Lukom Perryjem

Voljeni glumac iz serije Riverdale Luke Perry je iznenada preminuo pre dva meseca od posledica moždanog udara, zbog čega su se fanovi serije pitali kakvu budućnost će imati njegov lik.

Odgovor na to pitanje ćemo konačno saznati ove nedelje, jer je jedan od kreatora serije na Twitteru otkrio da će ovonedeljna epizoda biti poslednja epizoda sa preminulim glumcem. On je napisao:

Ovonedeljna epizoda je poslednja epizoda koju je Luke snimio. Kao i uvek, Fred je preneo reči mudrosti Archiju. Predivan trenutak između oca i sina. Voleo bih kada bi ove scene trajale zauvek…

Iako ekipa serije još uvek nije želela da otkrije kako će se Perryjeva smrt odraziti na male ekrane, Aguirre-Sacasa je u jednom intervjuu otkrio da je svima i dalje jako teško da se pomire sa istinom:

Znate iskreno, mi smo svi još uvek u šoku. Još uvek obrađujemo istinu i tugujemo. Znamo da na neki način moramo da se pozabavimo time, ali dajemo sebi malo vremena i prostora pre nego što shvatimo koji je najbolji način da ga ispoštujemo.

Nova epizoda će biti dostupna za gledanje već u četvrtak, a do tada pogledajte malu najavu:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Arianu Grande gađali i pogodili limunom na Coachelli (VIDEO)

Hailey Baldwin odgovara na kritike jer je ismevaju što uživa u malim stvarima