in ,

Ovo su k-pop grupe sa najlepšim domovima

U k-pop industriji je normalno da živite i boravite sa ostalim članovima grupe. Što veći uticaj vaša muzika ostavi na industriju, lepši dom možete da priuštite.

Evo koje grupe su ponosni vlasnici najlepših domova.

BTS

BTS je prošle godine otrkio da je su postali vlasnici luksuznog apartmana u luksuznom naselju Hannam the Hills. Ovo naselje je dom brojnih javnih ličnosti i velikih biznismena kao što su PSY ili Han Hyo Joo. Cena ovog apartmana se procenjuje na čak 5,2 miliona dolara.

BLACKPINK

BLACKPINK nam je dozvolio da zavirimo u njihov apartman u rijalitiju BLACKPINK House. Svaka devojka je dobila svoju sobu a apartman ima i divan vrt. Stan se nalazi u Mapo Districtu, pa se cenja procenjuje na 1,7 miliona dolara.

WINNER

Baš kao i njihove koleginice, i momci iz iKON-a žive u stanu u Mapo Districtu. Početkom ove godine, tokom episode Weekly Idola, otkrili su da su se u novi partman preselili kako bi svaki clan dobio svoju sobu.

TWICE

Zahvaljujući velikom svetskom uspehu, nije iznenađujuće da je ova ova grupa sebi priuštila predivanu vilu u Cheongdamu. Ova četvrt je poznata po luksuzu, pa ih je ovo zadovoljstvo koštalo 1,7 miliona dolara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *