Ovo je kraj 5H? Normani kreće u poteru za solo karijerom!

fb
tw
wa
tg

Znamo da mnogi Harmonizeri i dalje pate za Camilom Cabello, ali čini se da će na to zaboraviti, makar na trenutak, jer i Normani Kordei kreće u ozbiljnu poteru za solo karijerom. I ne, nije u pitanju glasina, već potvrđena činjenica.

Naime, Normani je ove nedelje potpisala ugovor sa novim menadžmentom kao solo umetnik. Ovu vest je potvrdio i njen novi menadžer na Twitteru. Odmah ćemo naglasiti i da to ne znači da Normani napušta grupu, ali njen novi menadžer otkriva da će pevačica definitivno raditi na solo karijeri i solo projektima.

Iako su sve članice još početkom godine otkrile da će se ubuduće više posvetiti i solo projektima, brojni fanovi smatraju da je ovo definitivno početak kraja za Fifth Harmony. Stvari će postati još gore kada i ostale tri članice odluče da krenu svojim putem, jer će onda biti teže da sve uklope vreme kako bi ispunile svoje obaveze kao grupa.

Još uvek je rano da pričamo o raspadu grupe, ali nadamo se da će devojke zaista pronaći način da uklope solo karijere sa planovima za Fifth Harmony.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.