in

Ovi glumci nisu prošli audiciju za seriju „Teen Wolf“

Možete li da ih zamislite u glavnim ulogama?

Deset godina je prošlo od premijere serije Teen Wolf, a tek sada saznajemo da je serija mogla da izgleda sasvim drugačije, a da su u glavnim ulogama mogli da budu potpuno drugi glumci od ovih koje smo zavoleli.

Kreator serije Jeff Davis otkrio je za E! News kako je tekao proces audicije, ko se na njoj pojavio ali i ono najzanimljivije – ko nije prošao u „uži“ krug.

Zvezda serije Američka horor priča, Evan Peters, prijavio se za ulogu Stilesa Stilinskog, koju je na kraju dobio Dylan O’Brien.

U međuvremenu, apsolutni pobednik audicija je tinejdž zavodnik Noah Centineo, koji je na audiciju išao čak četiri puta. I YouTube zvezda Cameron Dallas hteo je ulogu u seriji – ali je nije dobio.

Ono što je zanimljivo jeste da je J.R. Bourne, koji u seriji igra Chrisa Argent, oca Allison Argent, bio na audiciju za ulogu Deatona, ali je na kraju dobio sasvim drugu ulogu.

Teen Wolf je premijerno prikazan 5. juna 2011. godine na MTV-ju. Serija je imala šest sezona i iznedrila je mnogo zvezda, kao što je Tyler Posey, koji je u seriji igrao Scotta McCalla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *