Ovako glumci iz originalne ‘Sabrine’ reaguju na rimejk serije

fb
tw
wa
tg

Sitkom iz devedesetih, Sabrina veštica tinejdžerka, dobio je svoj rimejk – koji je sušta suprotnost originalu.

Zbog toga je Netflix odlučio je da okupi originalnu glumačku postavu kako bi zajedno odgledali epizodu i podelili utiske.

Melissa Joahn Hart u seriji Sabrina, Nate Richert u seriji Harvey, Beth Broderick u seriji Zelda i Caroline Rhea u seriji Hilda, zajednički su se složili da je rimejk dosta mračniji i potpuno različit od nekadašnje zabavne priče o tinejdž veštici.

Tokom gledanja serije, Melissa i Nate izjavili su da se osećaju veoma uplašeno, a tokom kasnijih dramatičnih scena koje su usledile, Beth i Caroline bile su vidno uznemirene.

Ova serija je jeziva!“ izjavila je Caroline a Beth je prokomentarisala da nije sigurna da li će smeti da je u buduće gleda sama.

Melissa Joahn Hart bila je šokirana scenom u kojoj  glavna glumica novog serijala, Kiernan Shipka, skida svu odeću sa sebe i priznala da njoj tako nešto nikada nije bilo dozvoljeno na setu. Međutim, glumica se kasnije prisetila scene u kojoj je morala da projuri kroz spavaću sobu gotovo potpuno naga, ali dodaje da je to bilo u potpuno drugačijem kontekstu od ovog.

Ova nije naša Sabrina, mi joj nikada ne bi dozvolili da se ovako ponaša!“ prokomentarisale su Beth i Caroline, koje u seriji tumače uloge njene tetke, nakon što su videle skandalozno ponašanje nove glumice u rimejku.

Glumci su na kraju objasnili da im se serija dopala, ali da je jako mračnija, a samim tim potpuno odudara od originala na jako dobar i intrigantan način. Melisa je na posletku dodala da svejedno neće dozvoliti svojoj deci da gledaju novu verziju, iako pretpostavlja da bi im se verovatno više svidela.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.