in

Ovaj TikToker je postao viralan jer je prodavao ljudske kosti

Šta bismo radili bez TikToka? Ova mreža ima sve: zarazne izazove, pesme, dramu i sleng koji je potpuno jedinstven. Ali nije sve na TikToku zabavno. Na primer… nalog posvećen prodaji ljudskih kostiju? Da, dobro ste pročitali.

Jon Ferry je osnivač i izvršni direktor kompanije JonsBones. On bukvalno prodaje ljudske kosti!

JonsBones ima sedište u Njujorku i prodaje ljudske kosti svakome ko želi da ih kupi.

Na sajut navode da je „proučavanja skeletnih ostataka do sada bio isključivo za one u laboratorijama ili istorijskim profesijama, ali JonsBones želi da ove informacije učini dostupnim svima“ i da zbog toga prodaje ostatke ljudi. Hm, bizarno!

JonsBones prodaje sve vrste kostiju: od klavikula, do butnih kostiju, pa čak i fetalnih lobanja. Pitate li koliko para vam treba za ljudsku kost? Pa, neke manje koštaju ispod 20 dolara, ali ako želite čitav kostur, cena se diže i do 6000 dolara.

Ali ne brinite, Jon ne ubija ljude zbog njihovih kostiju niti pljačka grobove. Kako kaže, kosti su mu dale porodice lekara i stomatologa koji više ne žele da drže ljudske ostatke u svojim domovima.

@jonsbones

Reply to @itsmeteddybear05 Hey everyone nice to meet you! Feel free to ask any questions you might have any comments I’ll take the time to answer it!

♬ Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) – Gotye – french onion dip

Kao što možete zamisliti, ovaj TikTok nalog je vrlo brzo postao popularan. U jednom videu, Jon je pokazao „svoj ponos i radost“ – zid prekriven ljudskim pršljenovima. U jednom drugom, ponosno je pokazao svoju kolekciju „retkih“ kostiju koja je uključivala lobanju fetusa starog 21 nedelju.

Jon, koji je stekao preko 450 hiljada pratilaca, od kada se pridružio TikToku u februaru 2020, odgovarao je na pitanja korisnika koji se pitaju da li je posao etičan ili čak legalan: ne postoji zakon u Americi koji zabranjuje prodaju kostiju, sem u tri savezne države. U svakom slučaju – bizarno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *