Ovaj TikToker je postao viralan jer je prodavao ljudske kosti

Šta bismo radili bez TikToka? Ova mreža ima sve: zarazne izazove, pesme, dramu i sleng koji je potpuno jedinstven. Ali nije sve na TikToku zabavno. Na primer… nalog posvećen prodaji ljudskih kostiju? Da, dobro ste pročitali.

Jon Ferry je osnivač i izvršni direktor kompanije JonsBones. On bukvalno prodaje ljudske kosti!

JonsBones ima sedište u Njujorku i prodaje ljudske kosti svakome ko želi da ih kupi.

Na sajut navode da je „proučavanja skeletnih ostataka do sada bio isključivo za one u laboratorijama ili istorijskim profesijama, ali JonsBones želi da ove informacije učini dostupnim svima“ i da zbog toga prodaje ostatke ljudi. Hm, bizarno!

JonsBones prodaje sve vrste kostiju: od klavikula, do butnih kostiju, pa čak i fetalnih lobanja. Pitate li koliko para vam treba za ljudsku kost? Pa, neke manje koštaju ispod 20 dolara, ali ako želite čitav kostur, cena se diže i do 6000 dolara.

Ali ne brinite, Jon ne ubija ljude zbog njihovih kostiju niti pljačka grobove. Kako kaže, kosti su mu dale porodice lekara i stomatologa koji više ne žele da drže ljudske ostatke u svojim domovima.

@jonsbones

Reply to @itsmeteddybear05 Hey everyone nice to meet you! Feel free to ask any questions you might have any comments I’ll take the time to answer it!

♬ Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) – Gotye – fiona

Kao što možete zamisliti, ovaj TikTok nalog je vrlo brzo postao popularan. U jednom videu, Jon je pokazao „svoj ponos i radost“ – zid prekriven ljudskim pršljenovima. U jednom drugom, ponosno je pokazao svoju kolekciju „retkih“ kostiju koja je uključivala lobanju fetusa starog 21 nedelju.

Jon, koji je stekao preko 450 hiljada pratilaca, od kada se pridružio TikToku u februaru 2020, odgovarao je na pitanja korisnika koji se pitaju da li je posao etičan ili čak legalan: ne postoji zakon u Americi koji zabranjuje prodaju kostiju, sem u tri savezne države. U svakom slučaju – bizarno.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.