in ,

WTFWTF CryCry OMGOMG LOLLOL LOVE!LOVE! SlatkoSlatko

Ova YouTuberka je umalo završila u “Vampirskim dnevnicima”

Čini se da Taylor Swift nije jedina koja je umalo postala deo serije Vampirski dnevnici. Isto je ovih dana otkrila i holandska youtuberka .

Ona je ovo otkrila odgovarajući na pitanja fanovima u jednom od videa koje je objavila.

“Trebalo je da igram Meredith u Vampirskim dnevnicima. To je istina, ljudi. Pre nekoliko godina, bila sam jako mlada, radila sam nekoliko tutorijala za šminkanje kao u seriji. Kasting agencija koja je stajala iza serije me je kontaktirala. Rekli su mi da vide da sam veliki fan i da bih bila odlična za ulogu Meredith,” navela je Nikkie.

“Bukvalno su mi poslali celu scenu, morala sam da je odglumim i snimim, kao audicija. Svidelo im se kako sam to snimila i hteli su da me dovedu na snimanje u Atlantu,” nastavila je.

“Sve je već bilo rešeno, gledala sam letove. Kad sam rekla mami da putujem u Ameriku kako bih postala glumica, bila je presrećna,” objasnila je i onda rekla šta je pošlo po zlu.

“Na kraju su me pitali da im pošalje mmere. Čim sam im poslala da sam visoka 187 cm, možda čak i 190 cm u tom trenutku, prestali su da mi se javljaju,” otkrila je.

“Verujem da je moja visina bila problem, jer su svi muškarci u seriji bili niski. Ali, nikad mi se nisu javili,” završila je.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti