Ova YouTuberka je umalo završila u “Vampirskim dnevnicima”

Čini se da Taylor Swift nije jedina koja je umalo postala deo serije Vampirski dnevnici. Isto je ovih dana otkrila i holandska youtuberka NikkieTutorials.

Ona je ovo otkrila odgovarajući na pitanja fanovima u jednom od videa koje je objavila.

“Trebalo je da igram Meredith u Vampirskim dnevnicima. To je istina, ljudi. Pre nekoliko godina, bila sam jako mlada, radila sam nekoliko tutorijala za šminkanje kao u seriji. Kasting agencija koja je stajala iza serije me je kontaktirala. Rekli su mi da vide da sam veliki fan i da bih bila odlična za ulogu Meredith,” navela je Nikkie.

“Bukvalno su mi poslali celu scenu, morala sam da je odglumim i snimim, kao audicija. Svidelo im se kako sam to snimila i hteli su da me dovedu na snimanje u Atlantu,” nastavila je.

“Sve je već bilo rešeno, gledala sam letove. Kad sam rekla mami da putujem u Ameriku kako bih postala glumica, bila je presrećna,” objasnila je i onda rekla šta je pošlo po zlu.

“Na kraju su me pitali da im pošalje mmere. Čim sam im poslala da sam visoka 187 cm, možda čak i 190 cm u tom trenutku, prestali su da mi se javljaju,” otkrila je.

“Verujem da je moja visina bila problem, jer su svi muškarci u seriji bili niski. Ali, nikad mi se nisu javili,” završila je.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.