Organizacija “Pokreni se mladi” objavila poziv za članstvo – evo kako da se učlaniš

fb
tw
wa
tg

Hej ti mlada osobo, baš ti, slušaj sjajne vesti! Organizacija “Pokreni se mladi” objavljuje jedan poziv. Mislimo da nam je porodica mala pa zato otvaramo prijave da se proširimo. Ukoliko imaš između 15 i 30 godina i nalaziš se na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije ili jednostavno razumeš jezike na Balkanu (srpski, bosanski, hrvatski i sl.), slobodno napiši prijavu kako bi ušao u našu porodicu.

Želiš da menjaš stvari i svet? Pokreni se! Pridruži nam se! Naša organizacija otvara prijave za regrutaciju, pa tako izvoli i zauzmi mesto u našoj porodici!

Osobine koje bi trebalo da poseduješ su: sposobnost za timski rad, odgovornost, kreativnost, spremnost za poštovanje pravila organizacije i tima za koji se prijavljuješ, spremnost za učenje i razvijanje. Nije problem ako nemaš znanje, dovoljno je samo da imaš veoma snažnu motivaciju i naša organizacija će se iscimati da zajedno sa tobom nauči neke nove zanimljive stvari!

Link do prijave: https://bit.ly/čekamo-te.

Oblasti u kojima možeš da se razvijaš, tj. za koje možeš da se prijaviš su sledeće: asistencija Rukovodstvu, ljudski resursi, nadzor i monitoring, finansije, administracija, saradnje sa kompanijama i organizacijama, odnosi sa javnošću i marketing, istraživanje, informacione tehnologije.

Ko smo mi? Organizacija “Pokreni se mladi” je sastavljena od tima inspirativnih i ambicioznih mladih ljudi koji su voljni da u svakom trenutku pruže svoje iskustvo, znanje, ali i resurse kako bi pomogli vama i organizaciji da se razvijete. Jednostavno svi u organizaciji rade na kreiranju porodice ali i sigurno mesto gde će se svaka individua osećati prihvaćenom i spremnom da jasno i glasno iznese vlastito mišljenje

Misija organizacije “Pokreni se mladi” je da kreira sigurno, kreativno i prijateljski nastrojeno mjesto gdje mladi sa Balkana i iz Evropske Unije, mogu da izraze, osnaže i realizuju svoje ideje kroz programe, programske linije, projekte i mrežu organizacija na temu neformalnog obrazovanja, a sve u cilju povezivanja i napredovanja mladih na napomenutim prostorima.
Naš rad možete pratiti putem društvenih mreža Instagram, Facebook ili LinkedIn, a za dodatne informacije i pitanja možete nam se obratiti putem mejla contact@pokrenise-mladi.org ili broja telefona
+381677231003. Tu smo za tebe i tvoje nedoumice 24/7, tako da slobodno piši i zovi!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.