Opet se oglasio bivši verenik Dove Cameron i „pojasnio“ tvrdnju o prevari

Samo 24 sata nakon što je optužio bivšu verenicu Dove Cameron da mu je bila neverna pre raskida, Ryan McCartan ponovo se oglasio, rešen da „pojasni“ prethodnu izjavu.

U dugačkom saopštenju, objavljenom na Instagramu, pod nazivom „Odgovor na trenutne priče na društvenim mrežama,“ glumac je istakao da su njegove reči „veoma pogrešno shvaćene“.

„Odabrao sam da ne govorim o prošlosti jer mislim da je to najbolji način da je ostavim tamo gde joj je mesto,“ počeo je ovaj 26-godišnjak.

„Nije mi više prijatno da gledam kako se događaji iz mog života pogrešno shvataju. Želeo bih da jednom i za sva vremena o ovome pišem fer i diplomatski.“

„Mislim da se Dove i ja u jednom slažemo: bili smo mladi i nezreli. Naša veza je bila disfunkcionalna. Bili smo loš par,“ dodao je.

Uprkos tome što su imali različite stavove oko toga zašto im je veza bila disfunkcionalna, Ryan tvrdi da želi „samo najbolje“ za Dove.

„Zahvalan sam na našoj vezi. Naučio sam šta je ljubav tako što sam naučio šta nije. Ljudima je dozvoljeno da budu mladi i greše. Ljudima je dozvoljeno da odrastu i rastanu se,“ dodao je.

„Ona i ja nismo u ratu. Ovaj vorteks u kome se naš konflikt iznova dešava je rezultat slobodnog i miroljubivog pogleda na našu prošlost, koju gotovo uvek prati brdo objava na društvenim mrežama, koje stvaraju sukob gde ga nema,“ rekao je i potom završio:

„Svaka tvrdnja o nekoj svađe između mene i bivše partnerke namerno je fabrikovana i nema istine u tome.“

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.