Operacije Kylie Jenner: Zabluda je da sam išla pod nož

Članica Kardashian-Jenner porodica objasnila je da je zabluda da je imala mnogo estetskih zahvata na licu, iako su promene lako uočljive.

Operacije Kylie Jenner uvek su tema kada je u pitanju ova mlada milijarderka. No, ona je rešila da glasinama stane na put.

Članica Kardashian-Jenner porodica objasnila je da je zabluda da je imala mnogo estetskih zahvata na licu, iako su promene lako uočljive.

„Mislim da je velika zabluda o meni da sam imala mnogo operacija na licu i da sam bila neka nesigurna osoba, a zaista nisam!“ rekla je ona u intervjuu za Homme Girls.

„Da, volim pune usne i želela sam pune usne, ali dok sam odrastala, uvek sam bila osoba sa najviše samopouzdanja u prostoriji”, navela je ona i dodala:

„Bila sam nesigurna za usne, pa sam stavila filer i to je bila najbolja stvar koja sam ikada uradila. Ne žalim zbog toga. Ali uvek sam mislila da sam slatka.“

Operacije Kylie Jenner bile su tema i pre četiri godine, kada se ona dotakla glasina o plastičnoj hirurgiji.

„Ljudi misle da sam otišla pod nož i potpuno rekonstruisala svoje lice, što je potpuna laž“, rekla je ona za časopis PAPER 2019. godine „Užasnuta sam. Nikada to ne bih uradila.“

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.