OMG! Demi je upravo priznala da želi da bude sa Nickom Jonasom!

(foto: Instagram)

Da li se sećate kada je Demi Lovato nedavno izjavila da se na njenom novom albumu nalazi pesma zbog koje je jako nervozna jer zna da će svi odmah pogoditi o kome se radi? Čim je objavila spisak pesama, fanovi su odmah znali da se misteriozna pesma zove Ruin the Friendship. A zbog karakterističnog imena, svi su pomislili da Demi pevala o Seleni Gomez ili Taylor Swift. Međuitm, sada kada smo čuli pesmu, znamo da je pesma posvećena jednoj drugoj zvezdi.

U pitanju je Nick Jonas! I ne, Demi ne peva o već propalom prijateljstvu, već o prijateljstvu za koje želi da postane nešto više. Pevačica je pred celim svetom priznala da gaji osećanja prema mlađem bratu bivšeg dečka i svom najboljem prijatelju.

Vratimo se malo u prošlost. Demi je upoznala poznatu Jonas braću dok su zajedno radili za Disney. Ekipica je čak snimila i super popularni film Camp Rock. Mlada pevačica nije ostala ravnodušna na šarm srednjeg brata Joe Jonasa, a par je zvanično počeo da se zabavlja 2010. godine, ali to nije dugo trajalo. Joe i Demi su ostali bliski prijatelji, ali njihovo prijateljstvo  ne može ni da se uporedi sa onim koje imaju Nick i Demi. Oni su toliko bliski da su nedavno imali i tureju zajedno. A kako su zbog turneje bili nerazdvojni, verujemo da se upravo tu rodila ljubav.

Dok slušate pesmu Ruin the Friendship, sasvim je očigledno da Demi peva o Nicku. U singlu se mogu čuti stihovi: “Spusti tu cigaru i podigni me“ – svi znaju da je Nick pušač, ali i “Zasviraj mi na tvojoj gitari onu pesmu koju volim’‘ – zar je potrebno objašnjavati zbog čega je ovaj stih sigurno posvećen Nicku?

A baš kao što je to i predvidela, javnost je potpuno poludela kada je čula ovu pesmu. Svi žele da se Demi i Nick budu zajedno, pa nikome nije jasno zbog čega se ne zabavljaju.

Pesmu možete čuti u nastavku:

https://www.youtube.com/watch?v=7FhyKky06nk

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.