Olivia Rodrigo zamalo odbacila pesmu ‘Deja Vu’ a ovo je razlog za to

Novi film pop senzacije Olivije Rodrigo „Driving Home 2 U: A Sour Film“ je izašao na Disney+ platformi.

Dokumentarac prati snimanje albuma „Sour“, takodje uključujući live izvodjenja, a u razgovoru o snimanju Olivia je eksluzivno pričala o raskidu koji je inspirisao album, nošenju sa slavom, kao i zanimljivosti iza kulisa, poput činjenice da je na početku mrzela pesmu „Deja Vu“ i otkrila razlog za to.

Svi koji su čuli pesmu, znaju da se u njoj radi o tome kako je videti bivšeg dečka kako radi iste stvari sa novom devojkom koje je radio sa vama.

Iako nije zvanično potvrđeno, fanovi misle da je inspirisana istim ljudima kao i „Drivers Licensenjenom navodnom romansom sa Joshuom Bassettom, koji je odmah nakon njihovog spekulisanog raskida počeo da izlazi sa Sabrinom Carpenter.

Pričajući o pesmi Olivia je izjavila: „Mrzela sam pesmu „Deja Vu“. Htela sam da je povučem 4 dana pre izlaska,“ a potom objasnila: „Bilo je toliko drame kad je izašla „Drivers License“. Mislila sam da ako izbacim ovu pesmu ponovo nastavljam priču o ljubavnom trouglu, kao da govorim „hajde da mrzimo druge devojke“, a ja prosto nisam želela to da uradim.“

Iako ne kaže šta je tačan razlog što je odustala od toga da pesmu ukloni, nama je drago što je to slučaj, kao i milionima fanova koji obožavaju ovaj hit.

Ove dve numere verovatno su doprinele uspehu celog albuma, koji je na dodeli Grammy nagrada dobio nagradu za najbolji pop album, dok je Rodrigo proglašena najboljom novom umetnicom.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.