Od festivala do striming servisa: „Moj OFF“ postao onlajn bioskop

Iz filma Izvan sistema

Navika praćenja filmova odavno je dobila i svoju online verziju, a u uslovima kućne izolacije kada je #OstaniKodKuće najvažnija poruka za sve, život i kvalitetno slobodno vreme izvan prave bioskopske sale postalo je moguće nadomestiti kućnim onlajn bioskopom.

Ovakav, originalan bioskop, zaživeo je 11. aprila na platformi u okviru sajta mojoff.net, odmah nakon završetka prvog Onlajn filmskog festivala „Moj off“, koji će ujedno postati tradicionalan, donoseći jednom godišnje ekluzivne filmske naslove sa najvećih svetskih festivala, u onlajn okruženje.

Pored besplatnog onlajn filmskog festivala koji prikazuje 65 filmskih ostvarenja i koji će i ubuduće svakog dana imati jedan besplatni film aktulne svetske produkcije, od 11. aprila na istoj adresi mojoff.net u Srbiji i regionu će prvi put putem „Moj off“ platforme biti omogućen premijum video na zahtev (PVOD) .

Trenutno je dostupno 65 filmova različitih žanrova, a ono što je posebno interesantno jeste da je cena jednog filma samo 1,69 dolara – to je manje od 200 dinara i mnogo manje od bioskopske ulaznice!

Svake nedelje platforma će biti dopunjena sa do pet novih ekskluzivnih, kod nas i veoma često nigde u svetu prikazanih, filmova.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.