O čemu govori novi, mračan spot Billie Eilish?

 

Billie Eilish je pre nekoliko dana imala premijeru novog singla „NDA“ kojim najavljuje svoj drugi, dugoočekivani studijski album „Happier than ever“.

Pesma govori o njenom odnosu sa momcima, odnosno o tome koliko joj je teško da se kao najpopularnija tinejdžerka na svetu zabavlja sa simpatijama i uživa u jednom od najlepših perioda života.

„NDA“ oličava dramu i teskobu adolescencije. Eilish peva o napuštanju slave i potpunom nestajanju. Stihovi preispituju osećanja dobrog, lošeg i ružnog zaljubljivanja. Tmurno noćno okruženje jasno daje do znanja da duboko zalazi u svoje najmračnije i najdublje misli. Zaboravlja stare veze dok se bori sa restriktivnim načinom života koji joj nameće njena ogromna slava. (Situacija koju je dodatno zakomplikovao uhoditelj – uveren da je on Satana.).

„Imala sam slatkog dečka koji je došao kod mene, ali nije mogao da prespava, kada je odlazio naterala sam ga da potpiše NDA“, peva Billie u pesmi. NDA je zapravo „non-disclosure agreement“, ili u prevodu, „Ugovor o poverljivosti“, kojim se osoba obavezuje da neće u javnost iznositi detalje vezano za osobu ili kompaniju sa kojom ga potpisuje.

Spot je režirala upravo Billie, a on je prikazuje na usamljenom putu okruženom duhovima i automobilima koji haotično jurcaju oko nje.

Pesmu i spot možete pogledati i preslušati u nastavku.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.