in ,

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko WINWIN OMGOMG LOLLOL CryCry WTFWTF

Novogodišnja noć: 10 ideja za proslavu nove godine kod kuće

Pripremite najbolje zabavne aktivnosti, blistave ukrase i dočekajte novu godinu

Novogodišnja noć: 10 ideja za proslavu nove godine kod kuće

Novogodišnja noć ovoe godine izgledaće mnogo drugačije od prošlogodišnje proslave. Umesto da krenemo na žurku sa prijateljima, mnogi od nas provešće veče na kauču.

I umesto da u januar uđemo sa desetinama prijatelja, liste gostiju ograničene su a kućne žurke zabranjene. No, to ne znači da nećete moći dobro da se zabavite. Zadajte koroni udarac najboljom proslavom nove godine kod kuće.

Ove godine praznici su važniji nego ikad. Protekli meseci bili su izazovni za mnoge od nas, a novogodišnja noć je savršen dan za razmišljanje i resetovanje. Ozbiljno, kad je bolje vreme da se osvrnete na sve što ste postigli i prevazišli nego na novogodišnju noć?

Pre nego što sat otkuca 12, pripremite se za proslavu uz ove svečane ideje za karantin u novogodišnjoj noći. Verujemo da ćete pronaći bar nekoliko prazničnih ideja koje će vam se dopasti.

1

Napravite novogodišnji brunch

Brunch je najbolji obrok – i zato ćete ga želite u novogodišnjem danu (a i noći, što da ne!). Uključite ga u planove za poslednji dan u godini: predlažemo pufnaste američke palačinke, koje možete ukrasiti šlagom i jagodama (ako nađete sveže u supermarketu, iako im sada nije vreme.)

2

Dekorišite kuću

Ne bi bilo dočeka Nove godine bez ponekog ukrasa. Unesite praznični duh u dom balonima na kojima piše 2021. godina, koje možeš da nađeš u skoro svakoj radnji. Plus, odlično će ti poslužiti kao pozadina za fotografije, ako se odlučiš za fotkanje.

3

Napravite spomenar

Ne može se poreći: 2020. bila je godina za pamćenje. Obeležite proteklih 12 meseci tako što ćete sastaviti beležnicu ili foto album. To je odličan način da razvijete kreativnost i osvrnete se na sve uspomene iz ove nesvakidašnje godine.

4

Sredite se za doček

Pa šta ako nigde ne idete!? To što ostajete kod kuće ne znači da morate nositi pidžamu (mada ako želite, slobodno!). Nabacite omiljenu prazničnu haljinu i neku smelu novogodišnju šminku. Koga briga ako je vidi samo pas?

5

Fotografišite se

Svi vole dobru fotku, a ti možeš da napraviš kutak za fotkanje: kupi puno raznih detalja u prodavnici (šarene mašne, plastične naočari, lude šešire), a na zid zalepi srebrni ili zlatni papir – fotke će izgledati sjajno.

6

Zapišite novogodišnje odluke

Budući da ove godine ostajete kod kuće, imaćete dodatnog vremena za rad na novogodišnjim odlukama. Pokušajte da pokrijete niz stvari poput obrazovanja, zdravlja, finansija i brige o sebi – i pripremite se za najbolju godinu do sada.

7

Zaigrajte igru

Najbolje u vezi sa žurkama su igre – a novogodišnja noć idealna je za njih. Ukoliko slaviš sa društvom preko Zooma, tamo vas čeka nekoliko igara.

8

Napravite teglu za uspomenu

Evo zabavne ideje za novogodišnju noć: napravite „teglu za uspomenu“ koju ćeš čuvati tokom 12 meseci. Svaki put kad se dogodi nešto neverovatno, napišite to na papir i stavite u teglu. Možete čak da u nju stavite karte za koncerte, predstave, bioskope. U novogodišnjoj noći 2022. godine možete otvoriti teglu i podsetite se svih lepih trenutaka.

9

Pogledajte film

Upalite nekoliko sveća i opskrbite se grickalicama, odaberite neki od prazničnih filmova i uživajte u idealnoj večeri.

10

Napravite novogodišnje kolačiće

Posle godine poput 2020, svi zaslužujemo više nego jedan dezert. Zato, novogodišnju noć posvetite pravljenju novogodišnjih kolačića – medenjaka. Lako se prave, možete ih i dekorisati i definitivno ćete uživati – i u pravljenju i u konzumaciji. Pogedaj recept ovde.