in ,

LOLLOL OMGOMG

Nova YouTube drama: Jeffree Star i Tati Westbrook u svađi, fanovi znaju zašto?!

Možda ste na trenutak pomislili da je najveća YouTube drama ove godine između Jamesa Charlesa i  (ili Bake i Kike), Jefree Star je tu da nas sve demantuje.

Kontroverzni youtuber i šminker danas je otpratio makeup umetnicu Tati na Instagramu, što je automatski pokrenulo lavine komentara širom interneta.

Fanovi kao fanovi – svako od njih ima teorije zavere, a najglasnija je ona da je do sukoba došlo jer obe YouTube zvezde uskoro izbacuju nove palete makeup proizvoda. Iako se ništa ne zna sa sigurnošću, pratitelji Jeffreeja i Tati tvrde da je za svađu kriv datum objave novih proizvoda.

Kako se šuška, će 1. decembra izdati novu paletu u saradnji s Shaneom Dawsonom, ali Tati je svoju paletu senki izbacila 25. oktobra, što megapopularnom Staru nikako nije odgovaralo jer su oboje jedni od najuticajnijih make up YouTubera.

I tu kreću komentari.

„Teorija: Jeffree je otpratio Tati jer su se posvađali zbog posla. Jeffree se nije htio da se takmiči s Tati za vreme božićnih rasprodaja i normalno da se osetio ugroženim jer su SVI odbrojavali do njene šminke i zna da je ona najveća konkurencija“, napisao je jedan korisnik Twittera.

„Oh, znači Jeffree i Tati su se posvađali jer on nije hteo da pomeri datum izdavanja paleta sa Shaneom. Sad znamo“, dodao je drugi, dok je treći prokomentarisao da je Jeffree nedavno blokirao sve ljude koji su podržali Tatine proizvode.

Još jedna – vrlo moguća teorija je i ona da su Jeffree i Tati jako dobri i dalje, ali da znaju da će se njihovi proizvodi još bolje prodavati, ukoliko se oko njih napravi – drama.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti