in ,

WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Nova pesma Selene Gomez: Poslala jaku poruku bivšem!

 nedavno je izjavila kako je snimila mnogo pesama, koje se nisu našle na novom albumu i da ne zna kada će ih objaviti.

Čini se da je došao trenutak za to.

Pevačica je danas iznenadila fanove numerom Feel me, koja je zapravo jedna od bonus pesama sa novog albuma Rare. 

Ipak, čini se da ova pesma nije sasvim nepoznata fanovima: oni je čekaju još od 2016. godine, kada ju je Sel pevala na jednom od koncerata.

„Tokom turneje Revival, predstavila sam vam pesmu o kojoj pričate od tada… vi ste tražili, ja sam slušala. Sada je Feel Me dostupna onlajn i na vinilu,“ napisala je Sel tačno u ponoć.

U brzoj pesmi, pevačica šalje jaku poruku bivšem dečku, naglašavajući da je ona sve vreme veze bila iskrena i verna.

„Niko te ne voli kao ja, nikada nisam varala, nikada nisam lagala. Nisam nikog stavljala pre tebe, bio si mi prostor i vreme,“ glase jedni od stihova.

„Kad god ljubiš druge usne, želim da me osetiš. Kad god igraš sa nekom drugom želim da me osetiš,“ još jedna je od poruka upućena bivšem.

Sada je jasno kao dan da je i ova numera posvećena Justinu Bieberu, kao i singl Lose You to Love Me, prvi sa novog albuma.

I Bieber se pre nekoliko dana oglasio o odnosu sa Gomez, kada je u intervjuu rekao da je svesan da je bio nemaran partner.

„Mislim da sam bio povređen u prethodnoj vezi. U toj vezi sam odlepio, bio sam divljak, bio sam nemaran,“ ispričao je i onda uporedio tu vezu sa odnosom sa Hailey.

loading...

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0