Niko ne zna da zbuni fanove kao BTS: Momci objavili još jednu HYYH belešku

bts

Onaj gorko sladak period za svakog ARMY-ja je konačno tu. BTS se sprema za veliki comeback, zbog čega momci objavljuju misteriozne poruke koje ne daju mira fandomu. HYYH saga se nastavila danas, nakon što je objavljena još jedna beleška.

Ovog puta je u pitanju beleška koju je napisao Jungkook. Beleška datira od 22. maja 2022. godine nakon što ga je udario auto, što smo mogli da vidimo u spotu za I Need You iz 2015. godine. U njoj, Kooke opisuje tragično iskustvo u kojoj je umalo izgubio život.

U nastavku možete pročitati belešku u celosti:

Jungkook

22. maj godina 22.

Mislio sam da moje telo pluta, ali to je zapravo bio tvrd pod. Ništa nisam mogao da osetim neko vreme. Moje telo je bilo nepodnošljivo teško. Nisam čak mogao ni da otvorim oči. Nisam mogao gutam, da dišem. Počeo sam da gubim svest, a moja okolina se zamaglila.

Ali onda iznenada celo moje telo je počelo da se trese kao da ga je nešto šokiralo. Otvorio sam oči usled nepoznatog bola i agonije. Nešto blago je došlo u moj pogled, iznad mog neprijatnog vida koji kao da je oštećen zbog peska. Nije se pomeralo, samo je lebdelo u vazduhu. Figura je postala jasnija nakon što sam dugo gledo u nju. To je bio mesec.

Moja glava mora da je okrenuta, jer je ceo svet okrenut naopačke. U tom svetu, mesec je takođe bio naopako. Pokušao sam da udahnem vazduh, ali nisam mogao da se pomerim. A onda sam osetio hladan vazduh. Uplašio sam se. Pokušao sam da pomerim usne, ali nije bilo reči. Nisam zatvorio oči, ali je bio mrak. Neko je pričao sa mnom dok sam polako gubio svest.

“Život će biti bolniji od smrti, ali da li još uvek želiš da živiš?“

Fanovi su već pronašli povezanosti ove beleške sa spotovima BTS-a, ali i dalje niko nije 100% siguran šta sve ovo znači, a još manje kako će se cela priča završiti.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.