Nije dobro: Demi zbog komplikacija ostaje u bolnici

Pažnja medija je i dalje usmerena na oporavak Demi Lovato od predoziranja. Iako se očekivalo da uskoro izađe iz bolnice, pevačica će zbog određenih komplikacija morati da ostane na dalje lečenje.

Naime, više izvora je za People Magazine potvrdilo da je Demi imala pojedine komplikacije zbog čega joj je pozlilo ovog vikenda.

Demi nije bilo dobro ovog vikenda. Imala je veliku groznicu i pokazivala je znakove infekcije. Trenutno prolazi kroz komplikacije koje su česte kod predoziranja. Ali zbog toga će morati da ostane u bolnici duže nego što je planirano. Ipak, očekuje se pun oporavak.

Jedan od izvora dodaje i da ima puno podršku i pažnju porodice i Wilmera.

Iako se pretpostavljalo da će Demi odmah nakon bolnice otići na rehabilitaciju, isti portal prenosi i da to više nije sigurno. Pevačica ne namerava da ode na lečenje od zavisnosti, jer kako kaže, sada ima punu kontrolu nad svojim postupcima. Iako njena porodica nije sigurna u tu odluku, još uvek ne pokušavaju da joj promene mišljenje.

Još uvek se ne zna šta će biti sledeći korak kada izađe iz bolnice. Trenutno su svi fokusirani na njeno fizičko zdravlje.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.