in

Neodgovorno! Camila Cabello i Shawn Mendes na udaru javnosti zbog kršenja izolacije

S obzirom na to da su im poslovni projekti stopirani do daljeg, Shawn Mendes Camila Cabello imaju neograničeno vremena za ono što, kako sami kažu, najviše vole – da provode vreme jedno sa drugim.

Iako se celom svetu preporučuje da budu u izolaciji, to izgleda ne važi za slavnog pevača i pevačicu, koji su rešili da prošetaju po parku.

Shawn i Camila su u Majamiju, gde svakog jutra šetaju zajedno, što je uzburkalo javnost. Fanovi smatraju da se oboje ponašaju neodgovorno.

Neki su zabrinuti jer je dvojac stalno napolju, a paparaci su im za petama.

„Zar ne bi trebalo da budu unutra? Ja sam već 2 nedelje u kući, a oni se šetaju kao da nemaju brige u svetu. Želim takav život,“ napisao je jedan korisnik Twittera.

Drugi korisnik je naglasio da šetnja i dalje nije zabranjena, dok god se drži distanca od 2 metra, kada su u pitanju susreti drugih ljudi.

Moramo da primetimo da, iako je ovo tačno, Shawn i Camila, kao javne ličnosti sa velikim uticajem, treba da budu primer drugima koji nemaju benefite poput njih i baš zato ostanu kod kuće.

Ono što je druge tviteraše zbunilo jeste činjenica da par šeta sa praznim šoljama, pa su ih optužili da su fotografije iscenirane zbog paparaca.

„Prilično sam sigurna da ne bi trebalo da otkriju da je šolja kafe koju držiš u ruci samo rekvizit sa paparace.“ napisala je ona.

Ali, pre nego što krenete u teorije zavere, moramo da priznamo da navodno postoje i fotografije na kojima se vidi gde njih dvoje prosipaju kafu.

Znajući Shawna i Camilu, ne sumnjamo da nam predstoji odgovor na Instagramu.

2 komentara

Napiši nam šta misliš
  1. ne kontam sta sad ne smes ni na pola sata napolje da prosetas bez da te ljudi pljuju i komentarisu, pa nezdravije je biti 24h zatvoren u kuci, treba malo i svezeg vazduha udahnuti.. kakva glupost

  2. smesni ste svi.Kad je bila variola vera i svi su umirali nije bio ovakav karantin.Ajde da sedimo 24 h u kuci i da poludimo molim vas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *