Ne očekujte raspad u skorije vreme: BTS obnovio ugovor sa BigHitom

Iako grupe na zapadu često raspadaju nakon steknute popularnosti kako bi čanovi mogli da se posvete i solo karijerama to definitivno neće biti slučaj i sa BTS-om. Momci su sigurni u budućnost ove grupe zbog čega su ponovo potpisali dugoročni ugovor sa BigHitom.

Naime, kako prenose strani mediji, BTS je obnovio ugovor sa svojom agencijom na narednih sedam godina i to godinu dana pre isteka trenutno važećeg ugovora. To znači da će, ako sve prođe po planu, BTS kakvog znamo sada postojati do 2026. godine. Ovaj ugovor će isteći nakon što svi članovi odsluže obavezni vojni rok (ukoliko ipak ne dobiju pomilovanje od ministarstva da zbog uloge koju su imali u širenju korejske kulture na globalnom nivou ne moraju da ispune svoju obavezu koju imaju prema državi kao građani Južne Koreje).

BigHit je ovim povodom izjavio:

Našta filozovija je da podržimo naše izvođače koji imaju veliki uspeh na globalnom nivou, najbolje što umemo. Posle puno razgovora sa članovima BTS-a, dogovorili smo se da obnovimo ugovor kako bi održali stabilnu i dugoročnu karijeru. Trenutno BTS-ov tim broji stotine ljudi, a mi ćemo se truditi da ulažemo vreme i ljude kako bi taj tim učinili jačim i sistematičnijim.

Članovi BTS-a su podjednako uzbuđeni zbog buduće saradnje:

Poštujemo našeg mentora Bang Shi Hyuka koji je imao viziju naše budućnosti pre nego što smo debitovali. Otvorio nam je oči ne samo za muziku već i za svet. Trudićemo se da pokažemo još bolju stranu našim fanovima širom sveta, sa jakom podrškom BigHit Entertainmenta.

Ne možemo ni da zamislimo kakva iznenađenja nam ovi momci spremaju za narednih sedam godina.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.