in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Naučnici otkrivaju: Kako i kada ćete upoznati srodnu dušu?

Pokušavamo da ih pronađemo na sve moguće načine – na ulici, u kafićima, na internetu… Međutim, da li ste se ikada zapitali koje je mesto i vreme zapravo najbolje za pronalaženje ljubavi? Ako jeste, niste sami. Statističari, naučnici, sociolozi i stručnjaci za veze su svi takođe veoma znatiželjni kada je ova tema u pitanju.

I baš zbog toga, postoji veliki broj istraživanja koja su pokušala da daju odgovor.

Evo šta ona kažu o tome gde ćete pronaći osobu sa kojom ćete provesti život, kada i kako ćete je upoznati.

Prosečna žena će svog budućeg muža upoznati sa 25 godina, dok će muškarci svoju srodnu dušu sresti malo kasnije, kada napune 28 godina.

Najveći broj ljudi svoje “bolje polovine” upoznaje preko zajedničkih prijatelja. Oko 38% veza započinje kada upoznamo prijatelje prijatelja, dok se 22% veza stvara u nekom društvenom okruženju.

Istraživanja su takođe posmatrala kako su se veze razvijale nakon prvog susreta. Od veza koje su procvetale, polovina njih započelo je kao platonsko prijateljstvo.

Ne žurite nigde, ljubav će svakako doći. A dok ne upoznate vašu srodnu dušu, radite na sebi, učite, usavršavajte se, brinite o svom duhu kao i o svom telu i ne očajavajte, sve u svoje vreme dolazi.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Ariana otkrila svoju tajnu: Evo kako da imaš dugu i sjajnu kosu kao ona

Pogledajte trejler: Nova Netflixova teen serija preti da prestigne rekord 13RW