Nastavak fima Top Gun krajem maja u bioskopima

Top Gun: Maverick predstojeći je akcioni film u režiji Džozefa Košinskog koji će imati svoju premijeru 27. maja 2022. godine u bioskopima.

Tom Cruise se tako vraća u ulogu Pita „Maverika“ Mičela, koja ga je proslavila 1986. godine, a film će predstavljati direktan nastavak radnje prvobitnog filma.

Ljubitelji Top Guna dugo su čekali na nastavak filma, tačnije 36 godina, s tim što je to čekanje samo dodatno bilo produženo brojnim kašnjenjima uzrokovanim, uglavnom, pandemijom COVID-a.

O čemu se radi u nastavku Top Gun-a

Posle više od 30 godina službe kao jedan od najboljih pilota u mornarici, Pit Maverik Mičel je tamo gde i treba biti, na mestu hrabrog probnog pilota. Uspeo je da izbegne i napredovanje u činu koje bi ga „prizemljilo“. Ali uskoro će otkriti da obučava odred Top Gun diplomaca za specijalizovanu misiju kakvu nijedan živi pilot nikada nije video. Maverik će tada susreti i poručnika Bredlija Bredšoa, sina svog pokojnog prijatelja i oficira za radarske presretanje poručnika Nika Bredšoa.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima svoje prošlosti, Maverik je uvučen u konfrontaciju sa svojim najdubljim strahovima. To kulminira misijom koja zahteva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da njome lete.

Muzika za film Top Gun: Maverick

Lady Gaga otkrila je nova pesma pod nazivom Hold My Hand pisana za predstojeći film Top Gun: Maverick. Još je naziva i „porukom ljubavi“ za svoje fanove.

„Kada sam pisala pesmu za Top Gun: Maverick, nisam mogla ni da pomislim koliko slojeva se prostire preko filma, moje sopstvene psihe i prirode sveta u kojem živimo. Radila sam na njoj godinama, usavršavajući je, pokušavajući da je učinimo našom“, napisala je na Instagramu.

Glumačka ekipa filma Top Gun: Maverick

Pored Toma Cruisa koji se vraća u kultnu ulogu Mavrika pored njega u filmu će glumiti: Miles Telle (Bradley „Rooster“ Bradshaw), Jennifer Connelly (Penny Benjamin), Jon Hamm (Vice Admiral Cyclone), Glen Powell („Hangman“), Lewis Pullman (Bob Floyd), Ed Harris (Rear Admiral) i drugi.

Pogledajte trejler filma Top Gun: Maverick

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.