in ,

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG WINWIN

Nakon potvrđene romanse agencija Kanda Daniela tuži ljude koji pišu ružne komentare

Nedavno je potvrđeno da je popularni k-pop idol u vezi sa članicom Twica Jihyo (više o tome čitaj OVDE). Ova glasina pokrenula je brojne komentare na račun mladog pevača, a kako su mnogi u negativnom kontekstu, njegova agencija je odlučila da ga zaštiti.

Naime, KONNECT Entertainment se oglasio javnim saopštenjem kako bi najavio tužbe za sve one koji pišu negativne komentare na Danielov račun.

U saopštenju između ostalog piše:

U poslednje vreme nepromišljeno se šire ilegalni postovi sa lažnim informacijama, seksualni uznemiravanjem, klevetom, kršenjem privatnosti i zlonamernim glasinama. Ne samo da to nanosi mentalnu štetu pevaču, već i njegovim fanovima. Naš glavni prioritet je zaštita našeg izvođača, njegove porodice i fanova, pa ćemo preuzeti pravne mere u vezi sa zlonamernim postovima.

Oni dodaju:

Nećemo biti popustljivi prema ovim nezakonitim delima, kao što je pisanje zlonamernih postova. Naglašavamo da ćemo preuzeti sve stroge zakonske mere.

Iz agenije napominju da aktivno posmatraju sve veće portale, online zajednice i društvene mreže kako bi sakupili potrebne dokaze. Zatražili su i pomoć fanova, i to tako što bi im javili svaki put kada vide zlonamerne komentare ili tekstove.

Komentari

Ostavite odgovor

Loading…

0

Komentari

komentara