Muđa objavio emotivan video nakon što je dobio Golden Play Button

Sav trud koji je Stefan Muđa Vuksanović uložio u svoj kanal se isplatio. Nakon što je pre par dana objavio na Instagramu da mu je Golden Play Button stigao na kućnu adresu, naš najuspešniji jutuber je konačno objavio i video kojim se pohvalio ovom nagradom.

Muđa je editovao emotivan videu u kojem se prisetio skromnih početka kada je imao manje od 1000 jutubera. Sigurni smo da tada nije ni sanjao da će jednog dana u rukama držati Golden Play Button… Zapravo prvi Golden Play Button koji je uručen jutuberu na Balkanu koji snima klipove na maternjem jeziku.

Naravno, u klipu mu se pridružio i njegov otac, koji mu je uvek bio velika podrška, ali i koji je veliki deo ovog kanala, zbog čega na Play Buttonu i piše Mudja & Cale. A naravno, ovo ne bi bio klip sa Muđom i Ćaletom, da nas legendarni duo nije svojim šalama nasmejao barem jednom.

Na samom kraju su se zahvalili svim fanovima koji ih podržavaju i bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće:

“Ćale i ja smo mnogo zahvalni svima vama što nas toliko podržavate i što ste uspeli da nas dogurate do samog cilja, a to je bilo Dugme za milion suba i naravno milion suba. Hvala vam ljudi od srca, jer bez vas ovo ništa ne bi bilo moguće i mi ne bi mali ovu prelepu stvar“

Još jednom čestitamo ovom zanimljivom duu na svim dostignućima.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.