in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Mozak Ariane Grande u zastrašujućem stanju nakon tragedija

Kada je u pitanju svest o mentalnom zdravlju Ariana Grande se ne ustručuje da javno govori o svojim problemima,  uključujući i traume koje ima zbog napada na njenom koncertu.

To da posttraumatski stresni poremećaj nije samo plod nečije mašte, dokazuju i skenirani snimci mozga, a Ariana je i ovaj put nesebično podelila svoje rezulate.

Naime, mlada pevačica je na Instagramu objavila uznemiravajući sadržaj, pokazujući dve fotografije mozga. Na prvoj fotografiji se upoređuju zdrav mozak i mozak koji pati od posttraumatskog poremećaja, gde se vidi da je zbog velikog stresa, drugi mozak mnogo aktivniji. Na drugoj fotografiji se nalazi skeniran Arianin mozak, gde se jasno vidi da njen mozak ‘svetli’ duplo više od prosečnog mozga koji pati od pomenutog poremećaja.

Ariana je i pre govorila o svojim problemima kada je izjavila:

Mrzim to da priznajem ali tako je. To su mi svi govorili. Teško je pričati o tome jer je toliko ljudi pretrpelo velike gubitke, ali tako je. Znam te porodice, znam moje fanove, i oni su iskusili veliku traumu. Nekada mislim da ne bi trebalo da pričam o svom iskustvu – kao da ne treba ništa reći. Mislim da nikada neću znati kako da pričam o tome a da ne zaplačem.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Justin Bieber sledeće nedelje izbacuje novu pesmu?

Za liniju kao Seleninu: Njen nutricionista nam otkriva šta Sel jede u toku dana