in

GrrrGrrr LOVE!LOVE!

Miley Cyrus u kampanji za podršku abortusima

Miley Cyrus se definitivno vratila na scenu u svom fazonu! Pop zvezda je nedavno objavila novi EP od šet pesama, dobila ulogu u Netflixovoj popularnoj seriji Black Mirror, a sada na kontraverzan način promoviše kontrolisanu trudnoću i abortus!

Baš kao što jedan od tekstova njene nove pesme kaže „Nemoj da se igraš sa mojom slobodom“ , Miley ne preza da se baš za tu slobodu i izbori.

Kako je Tračara ranije pisala o kontraverznom zakonu donešenom u Alabami, po kojem su sve vrste abortusa trajno zabranjene, a protiv kojih su se mnoge javne ličnosti pobunile, Miley je otišla korak dalje u nameri da isprovocira predstavnike Republikanse partije koji se za takav zakon inicijalno zalažu.

Tako je pop zvezda u saradnji sa „plannedparnethood“ inicijativom na svojim društvenim mrežama objavila niz fotografija koji su direktan „šamar“ svima onima za koje je abortus okarakterisan kao „nedopustiv“ i „skandalozan.“

Miley je prvo objavila sebe i roze torte na kojoj piše „abortus je briga o sebi“ , a potom i niz drugih golišavih fotografija na kojima njena vitka figura dolazi do izažaja.

Pogledajte još fotografija ispod.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Love Yourself turneja postala najposećenija turneja korejskog izvođača

Kylie Jenner nije najbogatija u makeup industriji, evo ko je ispred nje