in

LOVE!LOVE!

Miley Cyrus predvidela svoju budućnost novom pesmom

Miley Cyrus nedavno se vratila na muzičku scenu odličnom novom pesmom Nothing Breaks Like a Heart. Tim povodom je krenula i na malu promotivnu press turneju, gde je skrenula pažnju na mali stih.

Naime, ako pažljivo slušate reči ove pesme, primetićete da je Miley, dok je pisala tekst, predvidela svoju budućnost. U pesmi peva:

’U ovoj kući koja gori ništa nije ostalo. Dimi se i mi to znamo’

Kao što verovatno već znate, Miley je nedavno izgubila svoj dom, nakon što joj je kuća do temelja izgorel u divljim požarima u Kaliforniji. Ipak, Miley kaže da se sada oporavlja od ove traume.

Trenutno se oporavljm. Naučila sam dosta. Moj tata mi je uvek govorio: ’Život je serija prilagođavanja’. Nikad ne znamo šta nam roditelji pričaju dok ne iskusimo život. Sada stvarno počinjem da razumem šta je želeo da mi kaže, jer sam preživela prirodnu katastrofu. Stvarno treba da imaš jak karakter da bi pravilno reagovao na gubitak.

Ona kaže, i  da joj je ova pesma posebno draga jer ima jaku i važnu poruku, a to je da je ono što stvarno slama naša srca gubitak dece, gubitak života i generalno svo nasilje koje gledamo svakog dana.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Brak Priynke Chopre i Nicka Jonasa nazivaju prevarom

Suga iz BTS-a potvrdio saradnju sa Edom