in ,

Miley Cyrus novom ulogom otkrila mračnu stranu velikih zvezda

Poznate ličnosti sve češće pričaju o negativnim stranama njihovog idiličnog VIP života, a Miley Cyrus je to odlično dočarala novom ulogom u popularnoj seriji Black Mirror.

Naime, od danas je hit Netflixova serija Black Mirror dostupna za strimovanje na njihovom servisu. U jednoj epizodi važnu ulogu je dobila i Miley, gde igra ogromnu teen zvezdu Ashley O.

Ashley O je tipična, uvek nasmejana, pozitivna teen zvezda, koja svojim fanovima šalje poruku da je sve moguće ako u to verujete i ako se za to trudite, u kojoj ćete lako prepoznati aktuelne svetske muzičare. Međutim, već na početku epizode je evidentno da ova zvezda ne uživa u prestižnom životu, a još manje u muzici koju pravi.

Epizoda pokušava da dočara surovu realnost muzičke industrije, koja pevače tretira kao njihov produkt napravljen da ostvaruje što veći profit.

Iako ova epizoda nije nešto što očekujemo da vidimo u Black Mirroru, publika koja ju je odgledala se slaže da je produkcija napravila odličan odabri angažujući Miley da igra ovu ulogu, jer je ona i u prošlosti bila vokalna kada je ovaj problem u pitanju.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara