in

WTFWTF LOLLOL OMGOMG CryCry

Miley Cyrus je na smrtonosnoj dijeti?

Iako se zbog nove devojke činilo da je lako podnela raskid sa Liamom, izvori bliski njoj tvrde drugačije, otkrivajući da je zbog stresa prestala da jede.

Naime, kako prenosi tabloid NW, mlada pevačica zabrinula je njene bližnje zbog mršavog izgleda i opasno nezdrave ishrane. Izvor je za magazin rekao da Miley trenutno teži samo 40kg, otkrivajući:

Jedva jede. Njeni trbušnjaci nestaju. Rebra joj se vide. Kada odluči da nešto pojede uzme samo jednu voćku ili šaku orašastih plodova.

Pevačica navodno odbija da jede, jer se punog stomaka oseća depresivno i kao da je izgubila svu kontrolu. Izvor dodaje i da su njeni prijatelji već počeli da se plaše da će organi polako početi da joj otkazuju. Da stvari budu još gore, Miley prazninu ispunjava marihuanom i alkoholom. Izvor priča:

Kada puši travu, Miley vidi lepotu u svetu i zaboravi svu bol. Zaista veruje da marihuana hrani i njenu dušu i njeno telo. Više nego što bi to uradilo bilo koja hrana.

Iako ova priča dolazi od strane tabloida i nepotvrđenih izvora, fanovi veruju da u ovoj priči ipak ima malo istine. Samo par dana nakon što je članak objavljen, Miley je objavila fotografiju sa odnora, a fanovi nisu mogli a da ne primete da na njoj izgleda zastrašujuće mršavo.

Ispod objave se mogu pročitati komentari poput: ’’Volim te, ali tvoje telo izgleda kao moje kada sam otišla u rehabilitaciju zbog anoreksije. Nadam se da si dobro’’, ili: ’’Nađi dobrog nutricionistu’’.

loading...

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0