in

GrrrGrrr LOVE!LOVE!

Miley Cyrus isprozivala muzičku industriju: To je mračno mesto u kome ništa ne mogu da odbijem jer sam žena!

Ukoliko ste mislili da nove epizode serije Black Mirror u kojima se nalazi previše podsećaju na privatan život ove pop zvezde, niste se prevarili! U novom intervjuu koji je dala za Elle US Magazin, Miley je pottvrdila upravo to!

U intervjuu koji je dala za magazin, Miley je govorila o piramidi različitih tema među kojima su pričali i o braku sa Liamom Hemsworthom, njenom mišljenju o karmi koja je neprestalo prati u životu, ali i o želji, kako sama kaže, da pobegne od lika Hanne Montane!

Ipak, ono što je posebno izazvalo pažnju javnosti bilo je komentarisanje novih epizoda Netflixove hit serije, u kojima je Miley priznala da je scenario baziran na njenom ličnom primeru, kao i da, kako tvrdi, samo zbog toga što je žena u muzičkoj industriji, nema prava da kaže ne.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Lik Ashley O sam zapravo ja“ , priznala je Miley. „Oni su to uvrnuli na način na koji uvek urade, ali i sama muzička industrija je takva, prilično mračna i prilično nepoželjna za žene koje razmišljaju svojom glavom“ , dodala je ona.

Dali su mi scenario i pitali da li sam zainteresovana, i ja sam bila u fazonu, naravno da jesam, i ne samo to, niko drugi ne može ovo da odigra jer sam ovo zapravo ja“ , ispričala je ona.

U istom intervjuu, Miley se dotakla i svoje legendarne uloge u Diznijevoj igranoj seriji Hannah Montana i ispričala da je znala da više ne može da bude na dizniju onog trenutka kada je imala prvi sex i napunila osamnaest godina.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Kada sam prvi put imala sex, znala sam da više ne mogu da budem Hannah“ , tvrdi ona. „Bilo je previše uvrnuto, to više nisam bila ja, znala sam da je vreme da obustavim snimanje.

Miley je takođe dodala da se oseća seksipilnije i snažnije nego ikada u svom životu, i oštro osudila sve one koji tvrde da koristi svoju seksualnost kako bi uspela da proda CD-ove i ploče!

Ne skidam se zbog muškaraca, skidam se zobg sebe, jer to želim i tako se osećam. Nema ničeg lošeg u ženi koja želi da se seksualno izrazi, baš kao i muškarci, i mi imamo pravo na to“ , ispričala je ona.

Komentari

Ostavite odgovor

Loading…

0

Komentari

komentara